lotto

Strategi Pilihan 3 Lotto Ringkas

  • April 8, 2021

Sekiranya anda suka bermain pick 3 lotto, inilah sistem percuma yang harus anda cuba. Menggunakan sistem ini akan meningkatkan peluang anda untuk memperoleh 1 atau 8 peluang yang luar biasa untuk menang dengan kira-kira 75% daripada undian 3 lotto.

Kaedah ini bergantung pada tiga nombor berbeza yang muncul dalam undian undian. Ini disebut undian  Mega888 Malaysia yang tidak dapat ditandingi dan bermaksud bahawa nombor yang diberikan tidak akan muncul lebih dari satu kali dalam undian. Nasib baik bagi kami ini berlaku kira-kira 75% daripada undian, dengan cabutan dua kali ganda dan tiga di mana mana-mana nombor tertentu muncul lebih dari satu kali dalam undian, yang merangkumi baki 25% daripada keseluruhan seri. Inilah cara ia berfungsi.

Lihat 8 kombinasi lotto berkotak berikut:

0-2-4
0-3-8
1-5-7
1-6-7
1-7-9
2-3-8
3-4-8
5-6-9

Sekarang, pilih mana-mana 2 nombor antara 0 dan 9. Anda akan mendapat sekurang-kurangnya 1 kombinasi di atas yang mempunyai dua nombor tersebut. Dijamin!

Memainkan hanya 8 kombinasi lotto berkotak ini, kita akan mendapat sekurang-kurangnya 2 daripada tiga nombor dalam semua undian yang tidak dapat ditandingi.

Ini bermakna bahawa dalam kira-kira 75% daripada gambar 3 lotto pilihan anda akan mempunyai sekurang-kurangnya 2 daripada 3 nombor yang dilukis. Sekiranya kita tahu bahawa kita akan mempunyai 2 dari 3 nombor yang ditarik 75% sepanjang masa, maka kita hanya memerlukan nombor ketiga untuk menjadi salah satu daripada lapan nombor yang tinggal.

Oleh itu, dengan menggunakan kaedah ini, kita mempunyai peluang 1 dari 8 untuk menang dengan kira-kira 75% daripada undian undian 3. Itu sahaja yang ada. Ini adalah sistem yang senang dan senang digunakan dan anda hanya perlu membeli 8 tiket. Pastikan bermain BOXED kombinasi anda.

admin

E-mail : paypal@klikcpa.com

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*